Tradisjonen tru stiller vi på standen «vår» på AquaNor i Trondheim i år og. Du finn oss på stand A-021 i hall A. Vi ønsker nye og gamle kundar velkomne innom 15.-18. august!

Notvaskar

Notvask under vann

Hos oss får du sjå Yanmar Notvaskar. Drivstoffgjerrig notvaskar som taklar straum og røffe forhold godt. På krevjande lokalitetar er det denne som får jobben gjort.
Les meir om notvaskaren her

Strømaggregat

Strømaggregat

Løysingar for kraftforsyning til havbruk og settefiskanlegg. Vi tilpassar litande løysing for fast forsyning eller reservekraft.
Les meir om Strømaggregat her

Velkommen innom

– No gledar vi oss til å komme i gong med rigging av stand og møte marknaden direkte, seier Kim André Eide som jobbar med sal mot havbruk hos Østerbø. – Østerbø har vore på Aqua Nor i ei årrekke – og har fast plass i hall A. Vi håpar mange kjem innom og slår av ein prat. Samtidig har vi nokre spennande nyheiter i ermet som nok vil interessere ein god del, avsluttar Eide.

Østerbø er på plass på messa med Kim André, Jan Erik, Åge og Arvekontakt oss gjerne for å avtale møte

Om Aqua Nor

Besøkande kan forhåndsregistrere seg her.

Andre nyttige lenker:

Aqua Nor har sidan 1979 vore ein viktig internasjonal møtestad for akvakulturnæringa, og er i dag verdens største messe for akvakulturteknologi. Messa har mellom 15 000 og 20 000 besøkende kvart år.