Ut juni 2021 får du Østerbø beitepussar til berre kr 49 900,- +mva og 10 knivar med på kjøpet. Pris frå første juli kr 54 500,-. Begrensa tal på lager.

Fornøgde kundar i over 10 år

– Dette er ei god og stabil maskin og vi får mange gode tilbakemeldingar frå kundane våre, fortel Rømo. – Ein mann uttalte at dette var den beste maskina han hadde kjøpt til denne prisen. Slikt er kjekt å høyre.

Beitepusser

Med tvillinghjul som standard er den stabil i bakkar og kjem til der traktorpussaren må gi tapt. Den knuser busker, kratt, tuer osv med veldig godt resultat.

Ta grep mot attgroing

– Dette er ei maskin som trengs i dagens samfunn med nedlegging av gardsbruk og stadig meir attgroing. Det er fasinerande kva den tygg seg gjennom. Den har Y-knivar som er lett å skifte enkeltvis. Med ei arbeidsbreidde på heile 87 cm er den meir effektiv enn dei fleste andre på marknaden, seier Rømo. – Du får rett og slett mykje maskin for pengane. Med tvillingshjul som standard er den stabil i bakkar og kjem til der traktorpussaren må gi tapt. Den knuser busker, kratt, tuer osv med veldig godt resultat.

Kontakt oss for ein beitepussar-prat

Øyvind Rømo

Øyvind Rømo

Delelageransvarleg Østerbø

Kontakt meg om: Delar, slåmaskiner, beitepussar

pinØsterbø

telefon48 16 17 29

e-postoyvind@osterbo.no

Sentralbord

Østerbø

telefon48 16 17 18

brevsalg@osterbo.no